Zoneterapi

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdomme, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte med at genoprette balancen

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske-kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Behandlingen

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance.

På forhånd er det svært at sige, hvor mange behandlinger der er nødvendige – alt afhængig af problemet. Men ofte skal der 4-6 behandlinger til før der er væsentlig bedring.

Jeg har gode erfaringer med:
Allergi, astma, fordøjelsesgener f.eks. forstoppelse og tynd mave, betændelsestilstande, dårligt immunforsvar, hovedpine, migræne, pms, menstruationssmerter, hedeture, stress, muskelsmerter, tennisalbue, ryg- og lændesmerter, iscias, sportsskader m.v.

Jeg samarbejder gerne med praktiserende læger og andre behandlere.

Jeg har et tæt samarbejde med kiropraktorerne og fysioterapeuterne hos MusklerogLed.dk i Næsby. Og jeg henviser gerne videre, hvis jeg vurdere, at der skal anden behandling til.

Tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt. Af hensyn til behandlingen føres der en journal, som klienten er velkommen til at læse. Klienten skal give samtykke til journalføring.

Jane Brink Schleemann

Zoneterapeut og Akupunktør​

Jeg er RAB godkendt registreret Akupunktør og Zoneterapeut og medlem af Danske Akupunktører (DA) og Forenede danske Zoneterapeuter (FDZ)

Har du en sundhedsforsikring privat eller igennem dit arbejde er der mulighed for bevilling til behandling derfra.