Akupunktur

Akupunktur er en vigtig del af traditionel kinesisk medicin og et omfattende lægeligt behandlingssystem, hvis tradition går mere end 5000 år tilbage. De gamle kinesere fandt ud af, at sundhed opretholdes af en energi (Qi), der strømmer igennem kroppens meridianer. På meridianen ligger akupunkturpunkterne, som har forbindelse til kroppens organer. Hvis energien blokeres eller hæmmes i meridianerne, vil der opstå ubalance, som giver udslag i symptomer/sygdom.

Princippet i akupunkturbehandlingen er, at akupunktøren stikker tynde sterile éngangsnåle i bestemte punkter på meridianerne for at stimulere kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – eller i det mindste komme til at fungere bedre.

Akupunktur har vist sig at være utrolig effektiv med flotte resultater mod en lang række sygdomme. Akupunktur har en stærk smertelindrende effekt, styrker immunforsvaret, regulerer organernes funktion og bringer hormonsystemet i balance.

Jeg har rigtig god erfaring med smertelindring ved diskusprolaps i lænd eller nakke, migræne, spændingshovedpine, stress, søvnløshed, allergi, musearm, menstruationssmerter, div. betændelsestilstande som fx blærebetændelse og bihulebetændelse.

Jeg supplere gerne mine akupunktur behandlinger med at sætte strøm til nålene, cupping eller zoneterapi.

Jeg har et tæt samarbejde med kiropraktorerne og fysioterapeuterne hos MusklerogLed.dk i Næsby. Og jeg henviser gerne videre, hvis jeg vurdere, at der skal anden behandling til.

Tilskud til akupunktur

Det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark til akupunktur behandlingen. Patienten skal have en lægelig diagnose inden behandlingen. Der er tillige via mange sundhedsforsikringer muligt af få tilskud til zoneterapi og akupunktur. Jeg er RAB registreret (Registreret alternativ behandler) i DA (Danske Akupunktører).

Jane Brink Schleemann

Zoneterapeut og Akupunktør

Jeg er RAB godkendt registreret Akupunktør og Zoneterapeut og medlem af Danske Akupunktører (DA) og Forenede danske Zoneterapeuter (FDZ)

Har du en sundhedsforsikring privat eller igennem dit arbejde er der mulighed for bevilling til behandling derfra.